Zorilă – Școala de folclor și educație muzicală
”Bucățile de folclor sunt giuvaieruri în sine, capodopere definite, de... Citește mai mult →
Această secțiune conține informații despre: confidențialitate, cookie-uri, protecția datelor și libertatea informațiilor, condiții de utilizare a tuturor site-urilor web ale ȘCOLII ZORILĂ, accesibilitate și informații despre modul de formulare a unei reclamații, detalii despre politicile pe care le respectă ȘCOALA ZORILĂ. Aceste informații sunt actualizate din când în când. Acest conținut a fost actualizat ultima dată pe 22 decembrie 2014.
Considerăm tratamentul legal și corect al informațiilor personale ca fiind important pentru operațiunile noastre de succes și pentru păstrarea încrederii celor cu care avem de-a face. Ca atare, această declarație se va aplica în mod egal tuturor, indiferent de locul în care se află.
Aflați cum vă protejăm informațiile și cum puteți solicita accesul la aceste informații pe care le deținem despre dvs. Puteți citi politica noastră completă privind protecția datelor.
ȘCOALA ZORILĂ este o organizație educațională și de formare profesională muzicală pentru relații culturale și oportunități educaționale din România. Recunoaștem că utilizarea adecvată a mass-media și a social media contribuie la obiectivele Școlii Zorilă. Folosim mijloacele media și social media în două moduri principale: promovarea Școlii Zorilă și a serviciilor sale să se angajeze direct cu publicul printr-o serie de canale digitale și de învățare, inclusiv canale personale utilizate în calitate profesională. Școala Zorilă se angajează să: mențină o prezență profesională în social media, personalul respectând codul de conduită și alte politici și îndrumări relevante; asigurarea prezenței oficiale a mass-media și social media a Școlii Zorilă este ușor de identificat printr-o marcă adecvată comunicarea cu mass-media și publicul social media și răspunzând la întrebările lor în timp util comunicarea personalului cu regulile pe care trebuie să le respecte atunci când se identifică ca angajați ai Școlii Zorilă pe social media. Școala Zorilă va oferi resurse adecvate pentru punerea în aplicare a acestei politici și se va asigura că este comunicată și înțeleasă. Școala Zorilă va analiza anual această declarație de politică globală pentru a reflecta noile evoluții legale și de reglementare și pentru a asigura bune practici. Această declarație de politică globală a fost aprobată de Sir Ciarán Devane, director executiv, în martie 2020 și urmează să fie revizuită în martie 2021.
Colectăm și folosim date personale pentru a oferi oamenilor informații, produse și servicii. Această politică se va aplica în toate locațiile în care funcționăm, la toate formele de informații și la toate sistemele utilizate pentru colectarea, stocarea, procesarea sau transferul informațiilor.
Școala Zorilă aplică Legea Protecției Datelor din Uniunea Europeană 2018 ca un standard global de confidențialitate, împreună cu legea locală privind protecția datelor din țările în care își desfășoară activitatea. Școala Zorilă se angajează în:
– efectuarea de evaluări ale impactului vieții private pentru a proteja confidențialitatea și drepturile clienților și angajaților săi
– protejarea confidențialității, integrității și disponibilității informațiilor pe care le colectează, stochează, transferă și procesează în conformitate cu legislația din România și cu bunele practici internaționale și pentru a îndeplini cerințele legale și obligațiile contractuale ale acestora
explicarea motivului pentru care are nevoie de informații personale, solicitând doar informațiile personale de care are nevoie și numai, schimbul de informații personale în cadrul Școlii Zorilă și cu alte organizații, după caz, sau în cazul în care persoana în cauză și-a dat consimțământul, permițând oamenilor să solicite acces la informațiile personale pe care le deține și să se plângă dacă consideră că informațiile lor au fost manipulate greșit
– a nu păstra informațiile personale mai mult decât este necesar
– luarea de măsuri pentru protejarea drepturilor și libertăților persoanelor ale căror informații personale pot fi transferate către țări cu diferite legi de protecție a datelor, asigurându-se că încălcările reale sau suspectate ale securității informațiilor sunt raportate și investigate
– evaluarea și măsurarea maturității controalelor sale de securitate informațională anual
– aplicarea acestor standarde la lanțul său de furnizare și la partenerii de livrare.
Vom oferi resurse adecvate și adecvate pentru a implementa această politică și ne vom asigura că este comunicată și înțeleasă.
Școala ZORILĂ se mândrește cu căutarea unor modalități noi și deschise de colaborare cu comunitatea mondială. Pentru a construi integritate și încredere, este important să oferim un exemplu prin deschiderea organizației noastre către lume.
Școala Zorilă are termeni și condiții privind utilizarea acestui site și link-uri către și de pe acest site.
Am depus toate eforturile pentru ca www.clienti-scoalazorila-wp.o8wmvs.easypanel.host să fie ușor de utilizat pentru toată lumea, indiferent de browser-ul pe care alegeți să-l utilizați și dacă utilizați sau nu orice echipament special pentru a-l accesa. Apreciem opinia dvs. Sperăm să facem din experiența dvs. în relația cu Școala Zorilă una excelentă și vă salutăm comentariile, sugestiile și detaliile dvs. despre satisfacția sau nemulțumirea dvs. cu privire la serviciul pe care l-ați experimentat atunci când ne-ați contactat sau a-ți utilizat oricare dintre produsele sau serviciile noastre. De asemenea, am dori să știm dacă un anumit membru al personalului v-a oferit un serviciu excepțional.
Ca organizație de relații culturale, Școala Zorilă are politici pe care le respectă:
Școala Zorilă recunoaște că avem o datorie fundamentală de a avea grijă față de toți copiii cu care ne angajăm, inclusiv o datorie de a-i proteja împotriva abuzurilor. Obținem acest lucru prin respectarea legilor din România privind protecția copilului și a legilor în vigoare în fiecare dintre țările în care activăm, precum și prin respectarea Convenției Națiunilor Unite privind Drepturile Copilului (UNCRC) din 1989.
Școala Zorilă crede cu tărie că toți copiii au potențial și că fiecare copil contează – oriunde în lume. Copiii sunt o prioritate maximă, deoarece au o onestitate și o dorință unică de a schimba cunoștințe și idei care pot construi în mod semnificativ încrederea și pot face o diferență durabilă în viitorul mondial. Protecția copilului este responsabilitatea tuturor. Recunoaștem că avem o datorie fundamentală de îngrijire față de toți copiii cu care ne angajăm, inclusiv o datorie de a-i proteja împotriva abuzurilor. Ne propunem să obținem acest lucru prin respectarea legilor privind protecția copilului în fiecare dintre țările în care operăm și să aderăm la Convenția Națiunilor Unite pentru Drepturile Copilului (UNCRC), 1989, care este cadrul legal internațional care stabilește drepturile specifice ale copii. Un copil este definit la Școala Zorilă ca oricine care nu a împlinit vârsta de 18 ani, indiferent de vârsta majorității în care se află un copil sau de țara de origine.
Pentru a vă asigura că copiii care frecventează activitățile Școlii Zorilă sunt protejați. Pentru a oferi o înțelegere comună a problemelor de protecție a copilului și a informa planificarea și practicile personalului. Oferiți instrucțiuni pas cu pas personalului cu privire la măsurile care trebuie luate dacă există o afirmație sau o îngrijorare cu privire la situații reale sau suspectate de abuz. Această politică este obligatorie pentru tot personalul Școlii Zorilă. Aceasta include pe oricine lucrează pentru Școala Zorilă, fie cu o capacitate plătită sau neplătită, cu normă întreagă sau cu jumătate de normă. Aceasta include personalul angajat direct, mandatarii, antreprenorii, personalul agenției, consultanții, voluntarii, stagiari și orice persoană care lucrează în numele Școlii Zorilă.
Vom căuta să protejăm copiii prin:
– Valorificarea lor, ascultarea și respectarea lor
– Adoptarea sistemelor și procedurilor de protecție a copilului pentru personal
– Recrutarea personalului în siguranță, asigurând efectuarea tuturor verificărilor necesare
– Împărtășirea informațiilor despre protecția copilului și bune practici cu personalul, copiii și părinții / îngrijitorii
– Împărtășirea informațiilor despre preocupările cu agențiile care trebuie să știe și implicarea în mod corespunzător a părinților și a copiilor
– Asigurarea unui management eficient personalului prin supraveghere, sprijin și instruire
Vom oferi resurse adecvate și adecvate pentru a implementa această politică și ne vom asigura că este comunicată și înțeleasă.
2023 - 2024
Cu o abordare modernă si interactivă, aducem folclorul în inima tinerei generații.
”Bucățile de folclor sunt giuvaieruri în sine, capodopere definite, de... Citește mai mult →
Marius Zorilă, co-fondatorul Școlii Zorilă, răspunde celor mai des întâlnite... Citește mai mult →
În spațiul autohton, autenticitatea și frumosul sunt redate prin sunetul... Citește mai mult →