Admitere 2023 - 2024

Cu o abordare modernă si interactivă, aducem folclorul în inima tinerei generații. Am dat start procesului de admitere pentru noul an școlar!

Ultimele noutăți
CONTACT
  • Bulevardul Mircea Voda nr. 5, Sector 3, Bucuresti
  • (+40) 721 295 783
  • contact@scoalazorila.ro

Cunoaște-i pe fondatorii școlii.

Bun venit la
ȘCOALA DE FOLCLOR ZORILĂ

– proiectul nostru educațional de suflet și unic în peisajul românesc.

Viziunea noastră se distinge nu doar prin initiațivă și direcție, ci și prin metoda de predare. Pregătim artiști și ducem cultura folclorului mai departe! Mulțumim că ne-ați ales. 

Lavinia & Marius

Școala de Folclor și Educație Muzicală Zorilă.

Cunoștințele de o valoare inestimabilă sunt transmise copiilor printr-o abordare modernă, puternic interactivă, astfel încât nu doar să capteze atenția copiilor, ci și să le suscite interesul pentru moștenirea culturală reprezentată de folclorul românesc.

În cadrul cursurilor teoretice și practice le vom vorbi elevilor despre rădăcinile și identitatea noastră culturală, despre tradiții și obiceiuri românești vechi de sute de ani. Elevii vor învăța folclor și tradiție, într-un cadru actual, vor interacționa direct cu reprezentanți ai folclorului și vor face primii pași în a deveni ei înșiși artiști populari.

Credem în copiii viitorului, credem în valorile moștenite pe acest pământ și credem că prin folclor dăruim mai departe, iubire pentru neam.

" Marius Zorila si Lavinia Goste formeaza nu doar un cuplu de admirat, ci și o echipă solidă, astfel încât oriunde s-ar afla, pe o scenă impresionantă sau într-o sală modestă, ei cântă și încântă auditoriul cu aceeași dăruire și cu un profesionalism desăvârșit, deciși să marcheze istoria cântecului românesc."
Elise Stan
Realizator, etnomuzicolog TVR

Învață de la un artist
cum să devii un artist.

Lavinia Goste

Absolventă  a Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj Napoca, sectia canto classic, Lavinia Goste iubește muzica în special folclorul românesc pentru că vine chiar din inima lui, din Codrii Sătmarului.

Lucru care, pe lângă talentul ei nativ, o face să abordeze cântecul popular cu o sensibilitate aparte, respectându-i filonul autentic.

Lavinia este laureată a celor mai importante festivaluri de profil din țară.  Prestigioasele premii care i-au fost acordate reprezintă, o dată în plus, o recunoaștere a talentului său, precum și o validare a discursului său muzical impecabil.

Interpretarea mereu invingătoare, tonul amplu  și  generos , impresionanta stăpânire a tehnicii vocale sunt doar câteva dintre abilitățile care o recomandă pe Lavinia ca una dintre vocile care, fără îndoială, vor marca istoria cântecului popular românesc!

Alături de Orchestra Națională Valahia, in cadrul concertelor Silent Night, Lavinia a reânceput să cânte muzică clasică, și muzică pop, îmbinându-le perfect pe amândouă, dovedind încă o dată talentul ei deosebit.

Marius Zorilă

Absolvent al Universității de Muzică din București, secția interpretare muzicala si ofiter/lector la Școala Militară de Muzică din Bucuresti, Marius Zorilă , reușește după o carieră minunată ca solist-violonist,  performanța de a deveni cel mai tânăr dirijor din peisajul autohton – pe  langa a fi  și un instrumentist matur și un orchestrator expresiv, profesor și compozitor.

Susține acompaniamentul la cele mai importante festivaluri de folclor din țară, punând în scenă nu doar folclor național, ci și internațional – proiect original, ambițios și de anvergură!

Marius Zorilă este unul dintre cei mai talentati violoniști si dirijori. Este un fapt dovedit de zecile sau chiar sutele de spectacole la care a participat ca solist instrumentist, dirijor orchestrator sau șef de orchestră.

Talentul nativ excepțional al tânărului violonist a fost susținut și pus în valoare și de calitatea excelentă a prestației artistice dirijorale.

Ca dirijor, Marius Zorilă se mișcă într-un ritm alert, legând abil surse tradiționale românești de experiențe trăite creator în muzica instrumentală ca violonist. Totul curge ușor, cu o naturalețe vădită și cu firescul determinat de harul primit de la Divinitate. Virtuozitatea sa prodigioasă stârnește curiozitatea și nimeni nu rămâne indiferent ascultându-l.