2023 - 2024

Cu o abordare modernă si interactivă, aducem folclorul în inima tinerei generații.

Ultimele noutăți

CONTACT

  • Strada Aviator Mircea Zorileanu, nr. 39. Sector 1, Bucuresti.
  • +4 0754 867 400
  • contact@scoalazorila.ro

Revitalizăm folclorul românesc.

Ne-am propus să aducem culoare, suflu proaspăt și metode moderne educative în promovarea culturii și muzicii populare. Dorim să inspirăm și să motivăm noua generație să înțeleagă și să îndrăgească obiceiurile noastre străbune. 

Să revalorificăm folclorul românesc.

Despre Școala Zorilă

Am pus bazele primei școli de folclor alături de cei mai buni profesori artiști. Pentru că ne dorim însușirea culturii folclorice și a muzicii populare, am pregătit un program școlar potrivit pentru copii cu vârste între 6 și 18 ani. Urmărind talentul și șlefuindu-l pe parcusul celor 4 ani de studiu, ne propunem ca toți absolvenții școlii să devină artiști de folclor. 

Pentru elevii care nu aleg o carieră de artist, în cadrul școlii vor avea posibilitatea să dezvolte abilități utile și practice în viața de adult. 

Abilități precum: agilitate, creativitate, concentrare, memorie și  exprimarea emoțiilor. 

De ce să alegi Școala Zorilă?

Moștenirea culturală românească este una extrem de bogată, însă ea trebuie transmisă mai departe, explicată și înțeleasă, astfel încât să poată fi păstrată și menținută și peste secole de acum înainte.

La Școala Zorilă, elevii vor avea posibilitatea să simtă pe pielea lor ce înseamnă să fii artist. Le vom oferi experiența înregistrării în Studio, prezența pe scenă alături de Orchestra “Valahia” și cel mai important, vor putea discuta cu artiști ce presupune o viață de artist. Elevii școlii vor beneficia de promovarea media a rezultatelor înregistrate pe parcursul anilor de studiu. 

Strategia Școlii Zorilă

Ne dorim ca toată lumea să iubească muzica populară, de aceea ne dorim să o ridicăm la rang de artă. În ultimii ani, folclorul românesc s-a degradat, iar noi ne dorim o altă față a acestuia, el fiind sursa de istorie si traditie a neamului nostru.

În cei 4 ani de studiu intensiv, elevii vor dobândi capacități și abilități de artist instrumentist și solist.