Nu suntem doar o școală.

Suntem locul în care tradiția întâlnește prezentul în cele mai frumoase forme. Cultivăm cu măiestrie comorile trecutului și le valorificăm prin arta populară muzicală ce astăzi ne mângâie sufletul.

Printr-o abordare modernă și interactivă, aducem folclorul în inima tinerei generații. Cultivăm obiceiuri și tradiții și îi înzestrăm pe tineri cu moștenirea culturală reprezentată de folclorul românesc. ”Copiii sunt ca niște mlădițe și trebuie ghidați pentru a crește puternici și trainici”, declară Lavinia Goste.

27

ANI DE EXPERIENȚĂ PE SCENĂ

10

ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN LUCRU CU COPIII

7

CURSURI DE ÎNVĂȚAREA UNUI INSTRUMENT

2

GRUPE DE ELEVI ADMIȘI LA ȘCOALA DE FOLCLOR

Tradiția de ieri este viitorul de mâine.

Ne propunem să aducem un strop de magie în prezentul nostru, prin revalorificarea folclorului și a muzicii populare. Din miez de zi în miez de noapte, din trecut în actualitate. Revalorificăm folclorul. Aducem un plus de cultură și îmbrăcăm frumos peisajul modern cu datini, cântece și aspirație către autenticitate. 

Obiectivul Școlii Zorilă

Ceea ce ne dorim este ca la fiecare 4 ani să formăm o nouă generație de artiști, respectiv artiști instrumentiști, specialiști de o înaltă ținută profesionistă, care să poată interpreta muzica românească din toate zonele etnofolclorice ale României dar să cunoască și sa poată interpreta și muzica altor popoare. Toți acești artiști și artiști instrumentiști să poată activa în ansamblurile și orchestrele de muzică populară din România, în acest fel standardele să fie la o calitate superioară.

Urmărim potențialul elevului și îl dezvoltăm prin diferite metode astfel încât să îi scoatem în evidență
aptitudinile și calitățile care să îl ajute și să îi fie de folos pe parcursul întregii vieți.

Suntem o școală care oferă o diversitate a serviciilor educaționale: cursuri de formare profesională, training-uri/ cursuri de instruire continuă pentru artiști instrumentiști și soliști vocali deja angajați a orchestrelor și ansamblurilor de folclor.

“Mereu am fost fascinat de folclor si mi -am dorit sa fiu un adevărat artist. Cu Lavinia Goste simt că îmi îndeplinesc visul meu. Îmi insuflă încredere și mă ajută să fiu cel mai bun. De aceea, iubesc folclorul.”
Dimitrie Petrechescu
Student la Școala Zorilă

Mesajul lor, bucuria noastră.

Irina Ionete

Școala de Folclor Lavinia Goste și Marius Zorilăm înseamnă tradiție și continuitate, profesionalism și seriozitate, devotament și implicare. 

Dacă vă întrebați de ce am ales să-mi aduc copilul la Școala de Folclor, răspunsul este simplu pentru că aici totul este autentic românesc, nu doar muzica pe care o transmit cu dragoste Lavinia Goste și Marius Zorilă, ci și echipa cu care ei lucrează.

Școala de folclor nu este o școală ca toate școlile este întâi de toate o familie unită, unde copii iau exemplul părinților și sunt îndrumați pe un drum sigur către succes.

Ce spun părinții despre noi.

Ciorâcă Margareta

Consider că activitatea de pregătire muzicală desfășurată de dna profesor Lavinia Goste cu Ariana Ciorâcă constituie baza formării unui viitor artist atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Tehnicile vocale dobândite în cei 5 ani de canto popular i-au servit în numeroase spectacole și apariții TV, determinând “copilul popular” să-și stăpânească emoțiile și să-și focuseze atenția către public.

“Școala de folclor Zorilă” reprezintă un punct de plecare pentru cei aflați la început de drum muzical și o consolidare profesională pentru cei aflați în plin parcurs artistic. În final, este vorba despre faptul ca oamenii fac diferența.